Distinto Films

Distinto Films es va fundar al gener de 2007 per a desenvolupar i produir llargmetratges cinematogràfics, TV Movies i d’altres projectes audiovisuals de ficció. L’empresa neix amb el suport professional de Miriam Porté, que té una llarga trajectòria en el camp de la publicitat i ha estat productora de diversos llargmetratges de ficció, i de Josep Amores, empresari del sector tecnològic.

Actualment, Distinto Films està rodant Els Nens Salvatges, un llargmetratge dirigit per Patricia Ferreira i coproduït amb la productora andalusa Áralan Films i amb Televisió de Catalunya.

Prèviament a Els Nens Salvatges, Distinto Films va produir la TV movie Clara Campoamor, la dona oblidada (2010) i El Gran Vázquez (2009) protagonitzada per Santiago Segura, participant a la Secció Oficial del Festival de Cinema de Sant Sebastià i nominada als premis Goya i Gaudí en diverses categories. També la minisèrie Ah, allò era vida! (2008) i el programa Un cop de mà (2007). Miriam Porté, directora de Distinto Films, acumula en la seva filmografia diverses produccions, com ara Yo, de Rafa Cortés o Body Armour, de Gerry Lively.

Actualment la productora té tres projectes més en desenvolupament: dos TV movies i un llargmetratge de ficció.

Per a més informació, consulteu la pàgina web de la productora: http://www.distintofilms.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s