Sabies que…?

Us penseu que ja ho sabeu tot de Els Nens Salvatges? Ara que ja hem acabat de rodar, us deixem per aquí algunes curiositats del rodatge que només sabien els més propers a l’equip… i els més atents a la ràdio! ; )

Sabies que… els primers dies, algú de l’equip de rodatge va preguntar als tres protagonistes i als figurants si anaven a la mateixa classe a la realitat? Hi havia tant bon rotllo i naturalitat, que semblava que es coneguessin de tota la vida!

Sabies que… la Marina Comas va haver d’aprendre a anar amb moto per poder rodar algunes escenes de la pel·lícula?

Sabies que… la Marina Comas, l’Albert Baró i l’Àlex Monner van passar junts una setmana, “de colònies”, abans del rodatge, per conèixer-se millor i preparar el seu personatge?

Sabies que… es van necessitar diversos especialistes de cine per rodar algunes escenes de la pel·lícula, com ara conducció de cotxes, motos, malabars amb foc i graffiteros?

Sabies que… es va rodar la meitat de la pel·lícula a Barcelona, i l’altra meitat a Sevilla?

Sabies que… l’ajudant de direcció s’assembla tant físicament a la Marina Comas que part de l’equip de rodatge les confonia si les veia d’esquenes?

Sabies que… l’Àlex Monner havia estat jugant amb una ampolla de Fanta durant un descans de rodatge i que, en el moment de rodar l’escena on havia de beure de l’ampolla, li va sortir disparat tot el líquid i van acabar ell i la Marina xops de dalt a baix?

Anuncis

One thought on “Sabies que…?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s