Els millors moments del rodatge, segons la nostra “coach”

Durant les seves vacances, hem tingut l’oportunitat de parlar amb la coach dels tres actors protagonistes, la Laia Ricart. Ella és actriu i “coach infantil”, i ja coneixia a l’Àlex Monner d’haver treballat amb ell a Herois i Polseres Vermelles. La Laia ha volgut compartir amb nosaltres alguns dels millors moments per a ella de tot el rodatge.

Moment 1: Guerra de gelats!
En una de les seqüències de la pel·lícula, els tres amics es preparen uns iogurts gelats ells sols. Mentre es servien, un d’ells es va deixar la palanca del sortidor de iogurt oberta, de manera que quan es van girar s’havia acumulat més d’un pam de gelat de iogurt! Li van posar en safata de plata a l’Àlex perquè iniciés una guerra de iougurt gelat amb l’Albert i la Marina… qui, evidentment, no van dubtar a tornar-se! Resultat: gelat i toppings per tot arreu, i una escena improvisada que esperem que la nostra directora Patricia Ferreira inclogui en el muntatge final de la pel·lícula!

Moment 2: A Sevilla, amb jersei!
Quan l’equip va estar rodant a Sevilla, ens van explicar que la calor era insuportable. No només perquè era estiu, sinó perquè la major part d’escenes les havien de rodar… amb roba d’hivern! Un dia van estar rodant una seqüència que transcorre en un centre comercial. Des de les 8 de la tarda, a les 7 del matí els tres protagonistes (i un gos que els acompanyava) van haver de repetir unes preses on no paraven de córrer i baixar escales! La Marina, que té molta traça amb els animals, va aconseguir convèncer al gos de que repetís algunes vegades… Però al final, van haver de continuar ells tres sols perquè el pobre quisso no aguantava la xafogor sevillana! Els tres protagonistes, però, van complir com uns campions aguantant fins el matí amb jerseis i jaquetes texanes. Tot sigui pel cinema!

Moment 3: Albert Baró vs Campió d’Espanya de kickboxing
Ja havíem comentat en entrades anteriors algunes de les escenes que l’Albert Baró, un dels nostres tres protagonistes, havia de realitzar fent kickboxing.  Però el que no sabíem fins ara era que els nois contra els que havia de lluitar eren 2 professionals d’aquest esport… i que un d’ells, acabava de ser ni més ni menys que Campió d’Espanya de kickboxing! La cara que se li va quedar a l’Albert va ser tot un poema. Al final, se’n va ensortir força bé per haver estat entrentant només unes setmanes, i fins i tot, va rebre la felicitació dels seus companys. Com a premi, l’equip de producció li va regalar una sessió de massatge a l’acabar!

Moment 4: L’escena més repetida
Alguns seguidors ens preguntàveu quantes vegades havien repetit, com a màxim, una escena. Els actors no s’enrecordaven, però la Laia sí. Van ser 16 cops, i era justament, una de les més complicades. Els tres protagonistes havien de saltar un tancat. Per assajar, ho van fer amb guants i genolleres, però a l’hora de la veritat, ho havien de fer amb les mans nues. Després de tanta repetició, segur que ja són uns experts escapant de llocs amb reixa!

Moment 5: La Marina i el flamenc
L’Oki (Marina Comas) és una noia que a les tardes va a classes de flamenc, obligada pels seus pares. Al guió hi havia una escena on la Marina havia d’anar a una de les seves classes, però no quedava clar si havia de ballar… Així que la Marina va pensar que no. Quan va arribar el dia de rodar l’escena, l’equip de rodatge va voler prende-li una mica el pèl. La van fer entrar en una sala on va trobar-se un grup de ballarines professionals de flamenc que assajaven tota una coreografia molt treballada, amb palmes, “taconeo” i fil·ligranes incloses! La Marina es va quedar blanca, pensant que ella també hauria de fer-ho… Sort que no havia de ballar, perquè sinó haguessin deixat a la pobre actriu en estat de shock!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s